Hajduci tvrd orah

Da je uvek najteže pobediti one unapred „dobijene“ utakmice pokazalo se i sinoć kada su se u Kuli sastali stari rivali domaći Hajduk i Leteći Holanđanin u omladinskoj kategoriji.

 

KMF HAJDUK U19 – KMF LETEĆI HOLANĐANIN U19  1:2 (0:0)

 

I u prvom duelu dve komšijske ekipe bilo je dramatike i neizvesnosti ali su ipak vrbašani pobedili. Sada je to bila tvrda i neizvesna utakmica sa svega tri gola. Prvo poluvreme je prošlo bez golova, mada se igralo otvoreno. Leteći Holanđani su krenuli angažovanije u nastvaku ali ipak prvi gol postižu kuljani i to u 22.minutu preko odličnog Kutlačića. Kako je vreme odmicalo mladi futsaleri trenera Mirickog su zagospodarili parketom u Kuli. I kao plod angažovanja vrbašana došli su i golovi – prvi za poravnanje postigao je Martin Šmit u 33. minutu susreta. Da bi potpuni preokret doneo pet minuta kasnije odlični napadač Vukašin Avdalović za 1:2! U poslednjem minutu ustakmice Hajduk je napravio šesti prekršaj ali kazneni udarac sa 10. metara nisu Holanđani iskoristili da povećaju prednost.

Pet utakmica i isto toliko pobeda uz preostali šesti duel na domaćem parktu protiv Bajmočana ostaje Holanđanima da trijumfalno završe prvi deo regularnog takmičenja Omladinske futsal lige Vojvodine

HAJDUK U19: Marko JOVANOVIĆ, Miloš OLUJIĆ, Lazar KUTLAČIĆ, Milan BOGIĆEVIĆ, Dušan SLIJPČEVIĆ, Stefan HARDI, Bogdan KOMLJENOVIĆ i Veselin RADOVIĆ. Trener: Marić Željko.

LETEĆI HOLANĐANIN U19: Jovan DANILOVIĆ, Martin ŠMIT, Danilo RADOVIĆ, Lazar RADANOVIĆ,  Vukašin AVDALOVIĆ, Miljan VUKANOVIĆ, Andrej ŠMIT, Luka LEPOJEVIĆ, Stefan IVOŠEV, Mitar ERAKOVIĆ, Nemanja MUMINOVIĆ i Luka DRAGNIĆ. Trener: Miricki Igor.