OFLV: Pehar u rukama kapitena Šmita

Po drugi put je Omladinska futsal liga Vojvodine dobila prvaka iz Vrbasa, a to je zasluga rukovodstva, trenera i igrača Letećeg Holanđanina.

Pobednici OFL Vojvodine – LETEĆI HOLANĐANIN U19

Posle pobede u prvoj utakmici u Futogu, od 7:4, izabranici trenera Igora Mirickog su pokazali i u revanšu da su kvalitetnija, brža i pre svega uigranija futsal ekipa. Mora se priznati da su gosti došli u Vrbas sa samo ukupno osam igrača upisanih u protokol jer su im čak tri igrača povređena. Ali to nikako ne umanjuje zasluženu pobedu Letećih Holanđana i osvajanje pehara FS Vojvodine, kao i plasman u završnicu FSS.

Kapiten Fortune RADE VARGEC prima pehar od delegata Dragutina Božovića

Pehar FS Vojvodine za osvojeno drugo mesto uručio je delegat utakmice Dragutin Božović kapitenu Fortune Radetu Vargecu, a pehar pobedniku Omladinske futsal lige Vojvodine za sezonu 2021/2022 je dodelio komesar za takmičenje FSV Boris Pravilović kapitenu Andreju Šmitu.

KMF LETEĆI HOLANĐANIN  Vrbas – KMF FORTUNA Futog   6:0 (4:0)

Vrbas, velika dvorana CFK „Drago Jovović“. 30. januar 2022. u 16.00h. Gledalaca oko 200. Sudije FSV: Kuzmanović Nemanja i Reljić Filip, a delegat: Božović Dragutin. Strelci: 1:0 Luka Dragnić u 9.min, 2:0 Vukašin Vujović u 10.min, 3:0 Matija Klisarić u 14.min, 4:0 Andrej Šmit u 18.min, 5:0 Matija Klisarić u 25.min, i 6:0 Nemanja Muminović u 38.minutu /KU 6.metara/.

Kapiten ANDREJ ŠMIT prima pehar FSV od komesara za takmičenje Borisa Pravilovića

LETEĆI HOLANĐANIN: Jovan Danilović (golman),Andrej Šmit /kap./, Vukašin Vujović, Nemanja Muminović, Luka Dragnić, Marojević Petar (golman), Miodrag Šuvakov, Stefan Milićević, Aleksa Tutnjević, Matija Klisarić, Konstantin Tot, Vuk Pravilović i Zoran Kostelnik. Trener: Igor Miricki.

FORTUNA: Petar Panić (golman), Nikola Popović, Nemanja Popović, Rade Vargec /kap./, Panin Filip, Spasojević Nikola, Pavlović Aleksandar i Nikola Todorović. Trener: Željko Jazić.

Poziv za Omladinsku reprezentaciju Srbije su zaslužili kapiten ANDREJ ŠMIT i golman PETAR MAROJEVIĆ.