Devetka za kraj regularnog dela sezone

Šteta što nije bilo više publike na tribinama velike dvorane CFK „Drago Jovović“ jer su omladinci Letećeg Holanđanina opet demonstrirali lepršav, atraktivan i pre svega efikasan futsal. Nova tradicionalna narandžasta oprema modernog dizajna je donela sreću Holanđanima…

KMF LETEĆI HOLANĐANIN U19 – KMF LETEĆI BAJMIČANI U19 /Bajmok/   9:0 (6:0)

Nije bilo dileme ko će izaći kao pobednik već je bilo samo pitanje sa koliko golova u mreži će se vratiti gosti u Bajmok, umalo da bude deset!

Šef stručnog štaba Letećeg Holanđanina Igor Miricki iako nije imao na raspolaganju kompletan sastav omladinskog uzrasta ipak su pokazali vrbašani kompletan asortiman nejakom gostu iz Bajmoka. Konstantan presing po celom terenu uz minimalan broj grešaka i devet golova je epilog ove utakmice za futsal sladokusce. A u strelce su se upisali: Avdalović u 10. i 32.minutu, reprezentativac Eraković u 12.minutu, Radanović u 15.minutu, Muminović u 16.minutu utakmice, Martin Šmit u 18. i 23.minutu, Dragnić minut pre kraja prvog dela utakmice. Andrej Šmit u 31. minutu a u strelce se upisao i kapiten Danilo Radović u 28.minutu susreta. Utakmica borbena ali u granicama fer-pleja bez ijednog pokazanog kartona.

KMF LETEĆI HOLANĐANIN U19:  Miljan VUKANOVIĆ, Andrej ŠMIT, Danilo RADOVIĆ, Lazar RADANOVIĆ, Mitar ERAKOVIĆ, Martin ŠMIT, Vukašin AVDALOVIĆ, Nemanja MUMINOVIĆ, Jovan DANILOVIĆ i Luka DRAGNIĆ. Trener: Igor Miricki.

KMF LETEĆI BAJMOČANI U19: Srđan VITKOVIĆ, Strahinja SPASIĆ, Joavn BABIĆ, Danilo JOVANOVIĆ, Aleksandar TODORIĆ, Bojan KNEŽEVIĆ, Dragan KOLAK, Mladen ŠAJIĆ i Danilo ĆEKLIĆ. Trener: Cvetković Marjan.

A sada sledi ono pravo, prva polufinalna utakmica Omladinske futsal lige FS Vojvodine se igra u subotu od 15.00h a Leteći Holanđanin dočekuje omladisnki sastav KMF VIKING iz Rume.