Tuce golova u mreži Fortune

Iako se znalo da su gosti iz Futoga autsajderi trener Igor Miricki nije imao razloga za brigu što se tiče motivacije domaćih igrača. Ubedljiva pobeda nije dolazila u pitanje ni jednog trena a postignuto je ukupno 12 golova. Ipak čak sedam primljenih upozorava da je čvrsta i dobra odbrana presudan faktor u futsalu…

KMF LETEĆI HOLANĐANIN – KMF FORUNA Futog   12:7 (8:4)

Iako su gosti poveli 0:2 u prvim minutama utakmice brzo su stvari došli na svoje mesto, brza i efikasna igra Holanđana je dala rezultat već posle prvih dvadeset minuta igre. Osam datih golova je ono što može zadovoljiti stručni štab vrbašana pred završnicu lige ali primljena čak četiri za poluvreme od najslabije ekipe je zaista previše… U nastavku samo je otaljan posao jer gosti nisu imali snage (samo dve rezerve) da više ugroze gol holanđana, ali su ipak postigli tri gola, dok su holanđani dali još pet za konačnih 12:7!

Vrbas, CFK „Drago Jovanović“. Bez prisustva gledalaca. Sudije: Marko Purić, Dino Kalafat, Miloš Jocović. Strelci: Radanović u 4 i 25, Jakšić u 5 i 15, Radović u 10 i 33, Dragnić u 12, Šmit Martin u 13 i 25, Perović u 15 i 15, i Marković u 39.minut /Leteći Holanđanin/, Radaković u 2 i 26, Babić u 3,13,17 i 22, i Purgić u 38.minutu /Fortuna/. Akumuliranje prekršaja:  6 (1+5), 1 (0+1) Žutih i crvenih kartona nije bilo.

KMF LETEĆI HOLANĐANIN: Petar MAROJEVIĆ, Martin ŠMIT, Danilo RADOVIĆ, Lazar RADANOVIĆ, Luka DRAGNIĆ, Jovan DANILOVIĆ, Predrag PEROVIĆ, Filip JAKŠIĆ, Miljan MARKOVIĆ, Radoslav LAZETIĆ I Zoran STJEPOVIĆ. Trener: Igor MIRICKI.

FORTUNA: Petar PANIĆ, Đorđe PIVAŠ, Petar BURGIĆ, Srđan RADAKOVIĆ, Denis BABIĆ, Nikola POPOVIĆ i Nemanja POPOVIĆ. Trener: Željko JAZIĆ.