Rutinska pobeda u Novom Sadu

Rutinska pobeda upisana je na gostovanju u Novom Sadu protiv starog rivala Tanga. Opet su Holanđali lako poveli i držali ritam igre i tempo ali je došlo do opuštanja i novosađani su na kraju doživali podnošljiv poraz, u rukometnom hramu na Slanoj bari.

TANGO – LETEĆI HOLANĐANIN   3:4 (1:4)

Ovom planiranom pobedov vrbašani su zauzeli drugo mesto na tabeli Treće futsal lige FS Vojvodine, grupa Zapad, pred početak plej off-a. Iako su Leteći Holanđani bili nekompletni uknjižili su tri vredna boda ali pošto je Žak Junior savladao Fortunu u Futogu prvo mesto pred doigravanje ostalo je nedosanjan san… Strelci za holanđane su bili – Radanović Lazar u 5. i 15.minutu, Šmit Andrej u 7. minutu i Perović Predrag u 14.minutu.

Sledi gostovanje u Inđiji trećeplasiranoj ekipi na Istoku KMF Indians 2013.

Novi Sad, 13. mart 2021. Sudije: Drndarević Vanja, Tomašev Nikola i Popov Marko (svi Zrenjanin).

TANGO: Natan ŽARKOVAČKI, Matija SPAJIĆ, Srđan VUKALJEVIĆ, Nikola SAPUNDŽIĆ, David POPVIĆ, Siniša STUPAR i Miloš LABOVIĆ. Trener: Ognjen KRSMANOVIĆ.

LETEĆI HOLANĐANIN: Jovan DANILOVIĆ, Predrag PEROVIĆ, Lazar RADANOVIĆ, Radoslav LAZETIĆ, Zoran STJEPOVIĆ, Petar MAROJEVIĆ, Danilo RADOVIĆ, Andrej ŠMIT, Miljan MARKOVIĆ i Nemanja MUMINOVIĆ. Trener: Igor MIRICKI.