Omladinci sedmicom savladali Hajduk

Iako se znalo da je omladinska selekcija KMF Letećeg Holanđanina favorit i u Kuli, trebalo je to i potvrditi na gotovo uvek vrućem terenu u Kuli. Ovoga puta prvi trener Bojan Antonić je odlično pripremio taktiku za kuljane, i Holanđani su sigurnom igrom savladali Hajduk u prvoj utakmici polufinala Omladinske futsal lige FS Vojvodine sa ubedljivih 7:1.

HAJDUK /Kula/ U19 – LETEĆI HOLANĐANIN U19    1:7 (0:5)

Vrbašani su počeli sa sledećom startnom postavom, na golu – Jovan Danilović, a u polju Andrej Šmit, Slobodan Koprivica, Martin Šmit i Mitar Eraković. Sigurna igra, terenska prednost je materijalizovana sa tri gola u mreži Kuljana, i to: Koprivica u 1 i 12, Marković u 6, Martin Šmit u 11 i Eraković u 15. minutu prvog dela utakmice.

U nastavku slična priča Holanđani diktiraju tempo ređaju se prilike ali su domaći prvi postigli gol, i to počasni. A izabranici trenera Antonića još samo dva puta pogodili mrežu Hajduka, i to Muminović u 29.minutu i tri minuta kasnije Mitar Eraković postiže svoj drugi a ukupno sedmi za Holanđane za konačnih 1:7, i miran revanš za sedam dana u Vrbasu. Vredi istaći da su svi igrači Holanđana, na ovoj utakmici, iz protokola dobili zavidnu minutažu.

HAJDUK U19: Aleksandar DAMJANOVIĆ, Jovan ŠEVIĆ, Vladimir PALEKSIĆ, Dušan SLIJEPČEVIĆ, Miloš OLUJIĆ, Veljko OPALIĆ, Vukašin PATKOVIĆ, Milan LEĐENAC, Dušan latinkin. Trener: Dejan ŠINKA.

LETEĆI HOLANĐANIN U19 : Jovan DANILOVIĆ, Andrej ŠMIT, Slobodan KOPRIVICA, Martin ŠMIT , Mitar ERAKOVIĆ, Danilo RADOVIĆ, Stefan ROGANOVIĆ, Pavle ČOVS, Luka DRAGNIĆ, Petar MAROJEVIĆ, Miljan MARKOVIĆ i Nemanja MUMINOVIĆ. Trener: Bojan ANTONIĆ.