Pobeda u Bajmoku za sigurno prvo mesto

Nije bilo dileme, ali ipak posle tesnog i neočekivanog poraza od KMF Spartaka u Subotici, stvari su brzo došle na svoje mesto. Dve vezane pobede, prva protiv nedoraslog Žak Juniora iz Sombora i onda gostovanje u Bajmoku, pobeda za kraj i prvo mesto u grupi A“ pred završnicu…

KMF LETEĆI BAJMOČANI U19 – KMF LETEĆI HOLANĐANIN U19   0:5 (0:3)

Iako vrbašani nisu bili kompletni u Bajmoku, odigrali su dovoljno zrelo i efikasno da poraze imanjaka. Diktirali su izabranici Igora Mirickog žestok tempo i ređali šanse ali samo su tri iskoristili u prvih petnaest minuta i to u sedmom pogađa Mitar Eraković, zatim minut kasnije i Nemanja Muminović se upisuje u strelce, u 10.minutu i Slobodan Koprivica postiže gol, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena 0:3!

U nastavku ista priča vrbašani diktiraju igru i stvaraju šanse ali su ih iskoristili samo dve i to preko Koprivice i Muminovića za konačnih 0:5.

Hala u Bajmoku, 18. januar 2021.godine. Bez prisustva gledalaca. Sudijski par: Božović Dragutin i Kuzmanović Nemanja (oba iz Kule). Strelci: Eraković Mitar u 7.min, Muminović Nemanja u 8 i 29.min, i Koprivica Slobodan u 10 i 20.minutu za Letećeg Holanđanina. Akumulacija prekršaja:  Leteći Bajmočani 7 (3+4), Leteći Holanđanin 3 (2+1). Nije bilo žutih ni crvenih kartona.

LETEĆI BAJMOČANI U19: Srđan VITKOVIĆ /Kap/, Filip TOSENBERGER, Dragan KOLAK, Miloš BIBIĆ, Dario TOSENBERGER, Strahinja SPASIĆ i Danilo MILIĆEVIĆ. Trener: Marjan CVETKOVIĆ.

LETEĆI HOLANĐANIN U19: Jovan DANILOVIĆ, Andrej ŠMIT, Slobodan KOPRIVICA /Kap/, Miljan MARKOVIĆ, Mitar ERAKOVIĆ, Stefan ROGANOVIĆ, Stefan MILIĆEVIĆ i Nemanja MUMINOVIĆ. Trener: Igor MIRICKI.

Sledi gostovanje u Inđiji protiv Omladinaca KMF Indians 2013. u nedelju od 18.00 časova, koji su bili drugi u grupi „B“.