Novosađani bolji za jedan gol

Gostovanje Letećeg Holanđanina u Novom Sadu nije ispunilo očekivanja što se tiče rezultata, iako je igra bila na zadovoljavajućem nivou, poraz od drugoplasirane ekipe na tabeli je bio realan odnos snaga na terenu.

kmf Novi Sad  – kmf Leteći Holanđanin  7:6 (2:0)

Vrbašani nisu otputovali u kompletnom sastavu ali trener Miricki je imao deset igrača na raspolaganju. Domaćini su u prvom poluvremenu vodili sa golovima dvostrukog strelca Stefana Kočovića u 13. i 16. minutu utakmice. Nastavak donosi bolji i dinamičniji futsal a probudili su se i vrbašani.

Najbolji stralac gostiju Dražen Arvaji smanjuje na 2:1 u 24. minutu, potom opet domaćini postižu gol preko Jovanovića, da bi iskusni Nemanja Peković u samo dva minuta poravnao rezultat na 3:3. Ipak duža klupa i više iskusnih igrača domaćina dovodi stvari kao u prvom delu meča. Tri gola postiže Novi Sad preko – Kočovića, Vukalovića i Ljevaje da bi vrbašani opet smanjili vođstvo preko Ivošev Strahinje i Uglješe Doknića. Jevremović postiže sedmi gol za domaćina a Ivošev svojim drugim golom postavlja konačan rezultat 7:6.

Novi Sad, gledalaca: oko 100. Sudije: Jojkić Aleksandar, Lazarov Negovan i Ćuk Slobodan (svi Novi Sad).

Strelci: Kočović u 13, 16 i 34. min, Jovanović u 27.min, Vukalović u 31.min, Ljevaja u 32.min, i Jevremović u 37.minutu za Novi Sad, a Arvaji u 24.min, Peković u 27. i 29.min, Doknić u 37.min, Ivošev u 36. i 40.minutu za Leteći Holanđanin. Žuti karton – br. 6 Jevremović Vladimir u 31.min – bezobziran start. Nagomilavanje prekršaja: Novi Sad 7 (3+4), Leteći Holanđanin 7 (4+3).

Kmf Novi Sad: Bečelić (golman), Tomanović, Jovanović, Ljevaja, Kočović /kap./, Vlajić, Bogdanov, Jevremović, Kostić, Mijanović i Vukalović. Trener: Šćepanović Goran.

Leteći Holanđanin: Marinković (golman), Selak Stefan, Simić, Arvaji, Peković, Tepavčević (golman), Doknić, Ivošev, Petrović i Dakić. Trener: Igor Miricki.

U narednom kolu vrbašani će posle Uskrsa doćekati ekipu Tise iz Novog Bečeja.