U nedelju svi u halu – Tisa dolazi

Promenjen je termin za pola sata, utakmice između Letećeg Holanđanina i Tise iz Novog Bečeja. Utakmica 17. kola Vojvođanske futsal lige je na programu u nedelju,  15. aprila od 16.30h u velikoj dvorani centra za fizičku kulturu „Drago Jovović“.

Trener Igor Miricki neće moći da računa na Šćepanovića i Doknića a još nije sigurno ni za Radovića i Juroševića… Ipak Leteći Holanđani će biti spremni da ostave srce na terenu parketa vrbaškog hrama sporta i osvoje tri nova boda koja će mnogo značiti na psihološkom planu za ovu mladu ekipu u nsatavku prvenstva za što bolju poziciju na tabeli.

Na tabeli kmf Tisa iz Novog Bečeja je na šestom mestu sa osvojenih 25. bodova što je dva više nego što ima Leteći Holanđanin na 7. mestu.  Određena su i službena lica FS Vojvodine za ovu utakmicu – sudijska trojka Lazarov Negovan, Jojkić Dražen i Radić Stefan.

Radi podsećanja u 6. kolu jesenjeg dela futsallige Vojvodine, mladi vrbašani su iznenadili favorita Tisu u Novom Bečeju i slavili su pobedu rezultatom 5:3.