Omladinska liga FSV: Pobeda protiv bunkera Bajmoka

Nastavlja se niz odličnih igara i pobeda omladinske selekcije Letećeg Holanđanina, ovoga puta planirani poraz je uknjižila omladinska selekcija Letećih Bajmočana.

KMF LETEĆI HOLANĐANIN U19 – KMF LETEĆI BAJMOČANI U19     4:1 (3:0)

Da je teško ostvariti pobedi koja je već „upisana unapred“ moglo se večeras videti na parketu velike dvorane CFK „Drago Jovović“ gde su vrbašani ipak slavili ali i promašili više od tuce izglednih šansi… Došli su gosti iz Bajmoka predvođeni sa klupe tandemom Maravić Zdravko – Cvetković Marjan da skupo prodaju kožu a tako je i bilo i na parketu. Omladinci Holanđana su samo četiri puta zatresli mrežu gostiju a pritom je čak jednom kapitulirao i prvi čuvar mreže domaćih Jovan Danilović, kada su gosti postigli gol iz opravdano dosuđenog penala sa šest metara, a strelac je bio Veljko Radulović.

Prvo poluvreme su rešili holanđani sa tri gola viška a u strelce su se upisali – Nemanja Muminović u 7. i 11. minutu kao i omladinski reprezentativac Slobodan Koprivica u 8. minutu. Dok je jedini gol u drugih petnaest minuta  postigao novajlija u redovima Holanđana dugokosi Stefan Milićević minut pre kraja utakmice. Gosti su došli na brane svoji mrežu ali su pri tome igrali previše grubo i nesportski što je rezultiralo sa po dva žuta kartona na obe strane: Marojević Petar u 12.minutu, i Milićević Stefan u 30.minutu kod vrbašana, dok su kod Bajmoka opomene zaradili Todorović Nikola u 19.minutu i Milićević Danilo u 30.minutu utakmice.

KMF LETEĆI HOLANĐANIN U19: Petar MAROJEVIĆ, Andrej ŠMIT /Kap/, Slobodan KOPRIVICA, Luka DRAGNIĆ, Mitar ERAKOVIĆ, Jovan DANILOVIĆ, Stefan ROGANOVIĆ, Miljan MARKOVIĆ, Stefan MILIĆEVIĆ, Vuk PRAVILOVIĆ, Nemanja MUMINOVIĆ i Pavle ČOVS. Trener: Igor MIRICKI.

KMF LETEĆI BAJMOĆANI U19: Strahinja SPASIĆ, Veljko RADULOVIĆ, Dragan KOLAK /Kap/, Danilo MILIĆEVIĆ, Nikola TODOROVIĆ, Dario TOSNBERGER i Filip TOSNBERGER. Trener: Marjan CVETKOVIĆ.

Ovo je slatka osveta omladinaca Letećeg Holanđanina jer su seniori tj. omladinci sa tri starija igrača Martin Šmit, Danilo Radović i Lazar Radanović odigrali nerešeno 7:7, iako su gubili sa 7:4 u Bajmoku, protiv seniora. Na žalost, ispali su na penale u osmini finala Futsal KUP-u Vojvodine.