Omladinska futsal liga FSV: Rutinska pobeda protiv Spartaka

Ubedljivom pobedom nad vršnjacima iz Subotice su juniori Letećeg Holanđanina obeležili 20.godišnjicu postojanja kluba.

KMF LETEĆI HOLANĐANIN U19 – KMF SPARTAK Subotica U19   15:2 (6:0)

Tradicija i istorija duga više od dvadeset godina kluba malog fudbala Letećeg Holanđanina je sinoć predstavljena lepršavom pobedom na parketu velike dvorane CFK „Drago Jovović“ u utakmici protiv Spartaka iz Subotice. Vrbašani su već na startu utakmice pokazali gostima iz Subotice ko je ko u futsalu. U mreži subotičkog vratara za 15. minuta prvog poluvremena se našlo šest lopti marke „Select“, a strelci su bili – Slobodan Koprivica, Mitar Eraković, Miljan Marković i Luka Dragnić.

U nastavku je trener Bojan Antonić pružio šansu svim igračima iz protokola, a ovi su mu uzvratili sa neverovatnih petnaest (15) golova u mreži golubova! Do duše, Spartak je postigao čak dva gola i to preko Suplića i Babičkovića, za utehu… Treba istaći petrostrukog strelca Slobodana Koprivicu koji je pokazao veliki talenat i efiskanost što bi svakako trebalo da radije i selektora Srbije Vladimira Jovanovića.

Vrbas, CFK „Drago Jovović“. Bez prisustva gledalaca. Sudije: Vujić Predrag i Božović Dragutin (Kula). Akumulacija prekršaja: LH 6 (3+3), Spartak 4 (3+1). Bez žutih i crvenih kartona. Strelci: Koprivica Slobodan – 2,3,19,26 i 30, Eraković Mitar – 3 i 7, Marković Miljan – 8,17 i 25, Dragnić Luka – 15, Muminović Nemanja – 17, Šmit Andrej – 19, i Milićević Stefan – 22 i 27.minut (svi Leteći Holanđanin), Supljić Strahinja – 20, i Babičković Filip – 28.minut (Spartak).

KMF LETEĆI HOLANĐANIN U19: Jovan DANILOVIĆ /Kap/, Andrej ŠMIT, Mitar ERAKOVIĆ, Stefan MILIĆEVIĆ, Slobodan KOPRIVICA, Petar MAROJEVIĆ, Nemanja MUMINOVIĆ, Luka DRAGNIĆ, Vuk PRAVILOVIĆ i Miljan Marković. Trener: Bojan ANTONIĆ.

KMF SPARTAK U19: Nikola RANKOV, Aleksandar SARIĆ, Filip BABIČKOVIĆ, Goran SREDNIK, Mateo KUJUNDŽIĆ /Kap/ i Suplić Strahinja. Trener: Goran POPOVIĆ.