Desetkom potvrdili odličnu formu

Uvek se znalo da KMF Hajduk igra sa 105% protiv vrbašana ali ovoga puta razlika u klasi je bila više nego evidentna u korist Holanđana.

KMF LETEĆI HOLANĐANIN – KMF HAJDUK Kula    10:1 (6:0)

Nije bilo mnogo neizvesnosti jer su futsaleri trenerskog tandema Bojan Antonić – Igor Miricki već u petom minutu utakmice vodili sa 3:0, a već tada se istakao dvostruki strelac i novopečeni omladinski reprezentativac Slobodan Koprivica kao i mlađi Šmit. U strelce su se još upisali u prvom delu utakmice stameni Predrag Perović, stariji Martin Šmit i opet raspoloženi Koprivica za 6:0.

Iako vrbašani nisu bili kompletni svi igrači koji su se nalazili u protokolu utakmice imali su zapaženu minutažu. Martin Šmit je postigao još jedan gol,a potom su se upisali još u strelce i Andrej Šmit, Koprivica i sve bolji Radanović Lazar. Čast gostiju je spasio golman Bjekić koji je postigao gol iz penala opravdano dosuđenog u 32. minutu susreta. Treba napomenuti da je dobar deo drugog poluvremena solidno branio i Miljan Vukanović.

LETEĆI HOLANĐANIN: Jovan DANILOVIĆ, Stefan MAROJEVIĆ, Lazetić RADOSLAV /Kap/, Martin ŠMIT, Slobodan KOPRIVICA, Miljan VUKANOVIĆ, Filip JAKŠIĆ, Danilo RADOVIĆ, Andrej ŠMIT,  Predrag PEROVIĆ i Lazar RADANOVIĆ. Trener: Bojan ANTONIĆ.

HAJDUK: Petar BJEKIĆ, Srđan BOGOVAČKI, Dejan ŠINKA /Kap/, Nemanja DELIĆ, Lazar BOGIĆEVIĆ, Živko LUKA, Ivan SENČUH,  Nemanja ISAKOV, Milan BOGIĆEVIĆ, Dušan SLIJEPČEVIĆ, Ilija JOVANOVIĆ I Miloš OLUJIĆ. Trener: Srđan MILOSAVLJEVIĆ.