Omladinci startovali pobedom na vrućem terenu u Kuli

Čak sedamnaest futsal klubova u Omladinskoj ligi Vojvodine je potvrdilo učešne u novoj sezoni, a u grupi A je već počelo takmičenje.

KMF HAJDUK Kula U19 – KMF LETEĆI HOLANĐANIN U19   0:4 (0:3)

Iako su Holanđani otišli oslabljeni na gostovanje u Kulu, protiv Hajduka, pobeda nije dolazila u pitanje. Tri gola su postignuta u prvih dvadeset minuta a strelci su bili dvostruki strelac Andrej Šmit i Mitar Eraković. U nastavku su vrbašani bili bolji i uigraniji tim pre svega pa su postigli još jedan gol. Ovoga puta u strelce se upisao i novo pojačanje vrbašana Stefan Milićević za konačnih 4:0! Holanđani su prošli bez opomena kao i crvenog kartona što ne važei za domaćina čiji su igrači dobili dva žuta kartona, i to – Šević Jovan u 21. minutu zbog nesportskog ponašanja, i Kobac Miloš u 28.minutu usled bezobzirnog starta.

HAJDUK U19: Stefan STOJKOVIĆ, Veljko OPALIĆ /kap./, Nemanja JAŠOVIĆ, Jovan ŠEVIĆ, Vledimir PALEKSIĆ, Stefan RACIĆ, Miloš KOBAC i Milan LEĐANAC. Trener: Vujica ŠIJAČKI.

LETEĆI HOLANĐANIN U19: Jovan DANILOVIĆ /kap./, Mitar ERAKOVIĆ, Stefan MILIĆEVIĆ, Luka DRAGNIĆ, Miljan VUKANOVIĆ i Stefan ROGANOVIĆ. Trener: Bojan ANTONIĆ.