Vraćen dug Subotičanima

U 8. kolu Futsal lige Vojvodine grupa Zapad KMF Leteći Holanđanin je dočekao novajliju KMF Spartak iz Subotice koji ih je savladao u prvom kolu sa ubedljivih 8:3.

KMF LETEĆI HOLANĐANIN – KMF SPARTAK Subotica  6:1 (2:1)

Sada je bila sasvim druga slika na terenu za razliku od utakmice u Dudovoj šumi, vrbašani su pokazali ko je stariji u futsalu. Zbog poznate situacije sa pandemijom kovid 19 virusa, utakmica se odigrala u praznoj dvorani CFK „Drago Jovović“. Nedostatak publike kao da nije smetao holanđanima koji su od starta krenuli u napade. Kapitensku traku ovaj put nije nosio Željko Ačanski koji se bio lakše povređen već je to bio Radoslav Lazetić – Rašo.

U prvom poluvremenu su viđena tri pogotka, dva u mreži Subotičana a jedan u mreži Vrbašana. Rezulalt od 2:1 nije bio realan odnos snaga na parketu jer su domaći promašili nekoliko izglednih prilika. Strelci za domaće su bili Filip Jakšić u 8. minutu i Marojević u 19. minutu. Dok je strelac za goste bio Uroš Glogovac.

Drugo poluvreme pokazuje razliku u kvalititetu i dužoj klupi domaćina. Trener Bojan Antonić je i u ovom meču pružio šansu svim igračima upisanim u protokol utakmice. Do kraja utakmice vrbašani su postigli još četiri gola jer subotičane je spasao prave katastrofe golman Spartaka inače rođeni vrbašanin Bjelica Miloš koji je imao više od desetak uspešnih intervencija. U listu strelaca su se još upisali Martin Šmit u 23. i 30.minutu, zatim Avdalović u 27.minutu i dugokosi Radoanovi Lazar u 31.minutu za konačnih 6:1!