Tuce golova u mreži Tanga

 

Kako takmičenje odmiče tako se mladi igrači Letećih Holanđana uigravaju u sistem sa iskusnim igračima i rezultat je neminovan.

U nekada derbi utakmici sa jednim od najstarijih futsal klubova TANGOM iz Novog Sada, sada nije bilo dileme oko pobednika jer su domaći bili više nego efikasni, Tango su ispratili u Novi Sad sa 12 golova.

Već na poluvremenu je bilo 5:0 za domaće u sablasno praznoj velikoj dvorani CFK „Drago Jovović“ usled pandemije koronavirusa u Srbiji.  Au strelce su se upisali Stefan Marojević u 8.minutu, Avdalović u 8. i 10.minutu, zatim stariji Šmit Martin u 13. minutu da bi konačan rezulatat u privh 20 minuta postavio Danilo Radović u 16. minutu za ubedljivih 5:0!

Jedini minus za vrbašane je blaža povreda Peđe Perovića koji je napustio teren još u prvom delu susreta sa novosađanima.

U nastavku Holanđani su se u potpunosti razigrali jer su gosti imali samo dve izmene pa nisu bili dostojan rival. Golovi vrbašana su se ređali kao na filmskoj traci, na kraju konačan rezulatat je bio 12:0. Treba napomenuti da je trener Bojan Antonić dao svim igračima koji su bili u protokolu utakmice zavidnu minutažu…

Sledi opet utakmica opet na domaćem parketu protiv KMF Spartaka iz Subotice. Novoformirani klub iz Subotice je u prvom meču iznenađujuće visoko porazio vrbašane sa 8:3.