Treća vezana pobeda omladinaca u Bajmoku

Iako se najavljivao kao derbi grupe A, duel između Letećih Bajmočana i vrbaških Letećih Holanđana je samo u prvom poluvremenu imao epitet derbija. Krajnji rezultat opisuje razliku u klasi dva tima koja su u prva dva kola imala stoprocentan učinak.

KMF LETEĆI BAJMOĆANI U18 – KMF LETEĆI HOLANĐANIN U18   0:5 (0:2)

Već od prvog sudijskog zvižduka video se da su Leteći Holanđani kvalitetniji i pre svega uigraniji sastav. Nije prošlo ni dva minuta a vrbašani su poveli golom Martina Šmita – 0:1! Igralo se otvoreno ali više atraktivnih poteza i uigranih akcija su pokazali vrbašani međutim mreže su mirovale sve do 17. minuta kada kapiten Radović Danilo postiže gol za dupliranje vođstva 0:2, što je ujedno bio i rezultat prvog dela utakmice.

Pokašavao je domaći strateg Cvetković čestim izmenama da održi priključak i ritam sa vrbašanima ali ipak razlika u kvalitetu i kraća klupa su uzeli danak. Vrbašani su postigli još tri gola i to opet preko raspoloženog Šmit Martina, zatim se upisao u strelce i Dragnić Luka i na kraju tačku na i je postavio reprezentativac Eraković Mitar za konačnih 0:5!

Zadovoljstvo posle utakmice je iskazao i trener Holanđana Igor Miricki jer se vidi napredak u igri vrbašana iz utakmice u utakmicu. Raduje i povratak na parket u dresu Letećih Holanđana – Luke Lepojevića izuzetno talentovanog futsalera koji igra i fudbal.

LETEĆI BAJMOČANI U18: Srđan Vitković, Dragan Kolak, Miloš Bibić, Jovan Babić, Aleksandar Todorić /kap./, Strahinja Spasić, Bojan Knežević, Danilo Jovanović, Mladen Šajić i Danilo Ćeklić. Trener: Cvetković Marjan.

LETEĆI HOLANĐANIN U18: Jovan Danilović, Martin Šmit, Danilo Radović /kap./, Mitar Eraković, Lazar Radanović, Miljan Vukanović, Andrej Šmit, Luka Lepojević, Vukašin Avdalović, Nemanja Muminović i Luka Dragnić. Trener: Miricki Igor.

Narednu utakmicu 4. kola, Leteći Holanđani igraju u velikoj dvorani CFK „Drago Jovović“ u nedelju, 29. decembra od 18.00 časova protiv ekipe ŽAK Junior iz Sombora. Ulaz je slobodan.