Poraz u Apatinu kao predigra za Bečej

U Futsal KUP-u FSS na teritoriji Vojvodine vrbaški sastav Leteći Holanđanin je odigrao utakmicu osmine finala u Apatinu protiv APA futsala.

Osim časnog poraza protiv iskusnih apatinaca nije se moglo više jer je trener Igor Miricki dao šansu mladim igračima iz Vrbasa da bi što spremnije dočekali takmičenje u Omladinskoj futsal ligi Vojvodine.

APA futsal APATIN – Leteći Holanđanin VRBAS   8:4 (4:2)

APA futsal: Molnar Ivica (golman), Bojić Slobodan, Vidaković Goran, Damjanović Nikola, Delić Strahinja, Medić Rade, Vuković Mladen, Vojvodić Dragan: Trener: Barać Đorđe.

Leteći Holanđanin: Tepavčević Miloš (golman), Radanović Lazar, Radović Danilo, Petrović Nemanja, Avdalović Vukašin, Dakić Marijan, Mićunović Ognjen, Mizdrak Ognjen. Trener: Miricki Igor.

Strelci: Vuković u 5, 15 i 20.min, Bojić u 6 i 40.min, Vidaković u 24.min, Delić u 31.min, i Medić u 36.min za APA futsal, a za Leteće Holanđane Radanović u 10.min, Mićunović u 19.min, Avdalović u 23.min, i Mizdrak u 35.min.

Seniorski sastav holanđana je jesenji prvak u Vojvođanskoj futsal ligi grupa Zapad, pa je utakmica u Kupu bila idealna za uigravanje omladinske selekcije pred početak lige.

Utakmica prvog kola omladinske futsal lige Vojvodine između Letećeg Holanđanina i Foruma iz Vršca je odložena zbog vremenskih neprilika (snega).

Već u subotu, omladinski sastav Letećeg Holanđanina gostuje u Bečeju, u drugom kolu, istoimenoj ekipi koja je u prvom kolu remizirala sa SAS-om iz Zrenjanina.