Kadeti siloviti na startu futsal lige u Pazovi

Proteklog vikenda je počela kadetska futsal liga Srbije u Staroj Pazovi. Selekcija Letećeg Holanđanina je uzela učešće na ovom premijernom takmičenju FSS za dečake uzrasta 2002. i 2003. godišta.

Trener Igor Miricki je u datim okolnostima pripremio najbolji mogući stastav za ozbiljan i jak futsal turnir pod ingerencijom FS Srbije. Takmičarske ekipe su podeljene u dve grupe po osam timova, gde se sastaje svak sa svakim po jednokružnom bod sistemu. U razigravanje idu po dve prvoplasirane ekipe, a grupu A čine: FK Crvena Zvezda Beograd, FK Čukarički Beograd, FK TSC Bačka Topola, FK Brodarac Beograd, FK Radnički Nova Pazova, KMF Forum Vršac, KMF Leteći Holanđanin Vrbas i selekcija Banovaca – Novi Banovci.

Vrbašani su u prvom kolu savladali fudbalski klub Brodarac službenim rezultatom 5:0 jer se protivnik nije pojavio na terenu u hali SC u Staroj Pazovi. Dok je u drugoj utakmici Leteći Holanđanin pobedio rezultatom 5:3 (2:1) vršački Forum. Strelci na utakmici su bili – Slobodan Koprivica 2., Mitar Eraković 1, Vukašin Uzelac 1., i Aleksa Pravilović 1. gol dok su se takođe istakli igrači Lepojević i Šmit, kao i vratar vrbašana Danilović . Zbog povišene temperature nije nastupio hitronogi Vukan Popović.

Narednog vikenda kadetska selekcija Letećeg Holanđanina je slobodna dok u trećem kolu vrbašani će odmeriti snage sa Radničkim iz Nove Pazove koji je takođe savladao Forum rezultatom 5:2.