Večeras gostovanje na vrućem parketu u Apatinu

Večeras će klub malog fudbala Leteći Holanđanin igrati utakmicu 19. kola protiv APA futsala iz Apatina.

Tradicionalno kmf APA futsal je vrlo tvrda i nezgodna ekipa koja može pomrsiti konce svima ako je raspoložena za igru. Radi podsećanja pre dve sezone na gostovanju u Vršcu je APA futsal napravio iznenađenje i pobedio Forum i na taj način pomogao indirektno Letećem Holanđaninu da osigura prvo mesto i tada siguran plasman u Prvu futsal ligu Srbije.

Sada je situacija znatno drugačija – podmlađeni sastav Letećeg Holanđanina sa nekolicinom iskusnih igrača nije ekipa koja je do prošle sezone bila izraziti favorit ako se igra na teritoriji FS Vojvodine…

Šef struke vrbašana Igor Miricki, opet nije imao komplatan sastav, i na put u Apatin je poveo sledeće raspoložive igrače:

Marinković Martin, Samardžić Davor, Šćepanović Nemanja, Arvaji Dražen, Peković Nemanja, Tepavčević Miloš, Mizdrak Ognjen, Petrović Nemanja, Jurošević Filip, Ivošev Strahinja i Radović Danilo.

Pravdu će deliti sudije FS Vojvodine: Papišta Bane i Grbatinić Stevan. Utakmica počinje u 20.00 časova u sportskoj hali OŠ „Žarko Zrenjanin“.