Pčinja ubedljivo savladala desetkovane Holanđane

Pčinja se vratila u pobednički kolosek. Znatno oslabljeni sastav Letećeg Holanđanina nije pružio dostojan otpor raspoloženom domaćinu…

Pčinja (Karavukovo) – Leteći Holanđanin 11:4 (3:0)

Trener Igor Miricki nije imao kompletan sastav na raspolaganju pred put u Odžake ali to sigurno ne može biti alibi za visok poraz i slabo izdanje naročito u drugom delu utakmice.

Početak meča i dobar deo prvog poluvremena je bio na zadovoljavajućem niovu što se tiče zalaganja i igre osim završnice, ali kada se izgledne prilike promaše sledi kazna. Pčinja je postigla tri gola u prvih dvadeset minuta iz jedne akcije i dva prekida kada su Holanđani imali omladince na parketu…

Nastavak za zaborav, goleada izbranika trenera Marka Novakovića u žuto-crnoj kombinacijii je odraz malodušnosti i ne zalaganja kao i manjak rotacije igrača vrbašana na ovom meču.

Ipak poraz je dobro došao da se vrbašani trgnu i zbiju redove pred preostale četiri utakmice jer je zacrtan cilj biti među prvih 5-6 ekipa što je svakako uspeh za ovu mladu i poletnu ekipu…

 

Odžaci: Sportska dvorana „Odžaci“. Gledalaca: oko 100. Sudije: Jojkić Dražen i Dudok Ljudovit.

Strelci: Milenković u 5,22 i 32.min, Cvetković u 8 i 20.min, Crnjanski u 23.min, Vračević u 26,27 i 32.min, Jovčić u 29.min i Stojanović u 39. minutu za Pčinju, a Ivošev Strahinja u 26. i 27, Selak Stefan u 35. i 40. za Letećeg Holanđanina.

Nije bilo ni žutih, a ni crvenih kartona. Nagomilavanje prekršaja: Pčinja 7 (3+4), Leteći Holanđanin 5 (3+2).

Pčinja: Đurović Marko (golman), Crnjanski Dejan, Živkucin Marko, Milenković Radovan, Danilov David, Banjac Slobodan, Jovčić Branko /kap./, Nikolić Bojan,Cvetković Milan, Vračević Dušan i Stojanović Miloš. Trener: Marko Novaković.

Leteći Holanđanin: Tepavčević Miloš (golman), Maćiženski Damir, Samardžić Davor, Arvaji Dražen /kap./, Radović Danilo, Selak Nemanja, Selak Stefan, Petrović Nemanja, Jurošević, Ivošev Strahinja, Dakić Marijan, i Balango Saša. Trener: Igor Miricki.

U sledećem 19. kolu Leteći Holanđanin opet gostuje ovog put odlazi uvek neuzodnoj ekipi kmf Apa futsal iz Apatina.