Veliki bod u Milenijumu

Omladinska selekcija kluba malog fudbala Leteći Holanđanin prikazala je odličnu igru na vrućem parketu u SC Milenijum u Vršcu, i odigrala nerešeno 5:5 protiv domaćeg sastava Foruma.

Forum U18  – Leteći Holanđanin U18    5:5  (2:2)

Vršac, 19. januar 2019. godine. SC Milenijum, gledalaca oko 50. Sudije: Mijailović Blagoje i Sarka Marjan (oba Vršac). Crveni karton: Avdalović Vukašin u 39.minutu (dva žuta kartona – nesportsko ponašanje) L. Holanđanin. Žuti karton: Kikoš Davor – bezobziran start. Akumulirani prekršaji: Forum 8 (5+3), Leteći Holanđanin 11 (5+6). Strelci: Radak Predrag u 4, 10, i 31.min, Sinđelić Uroš u 25.min, i Draškić Marko u 27.minutu za Forum, Petrović Nemanja u 15.min, Radanović Lazar u 16. i 33.min, Dakić Marjan u 31.min – kazneni udarac sa 6.m, i Radović Danilo u 36.min.

Večera na putu iz Vršca

Iako nije šef stručnog štaba Letećeg Holanđanina Igor Miricki imao na raspolaganju sve igrače na ovom dalekom gostovanju, narandžasti nisu otputovali u Vršac sa belom zastavom, već naprotiv…

Mada je na papiru domaći sastav bio blagi favorit vrbašani su odigrali hrabro i požrtvovano i doneli kući veliki bod. Rezultat od 5:5 dovoljno govori da je bila prava takmičarska utakmica sa pregršt atraktivnih poteza, lepršavih akcija i deset golova. Rezultat pravedan na kraju što vrbašanima otvara lakšeg protivnika na F4 truniru za prvaka Srbije jer će izvesno omladinska selekecija Letećeg Holanđanina biti prvak u Vojvodini…

FORUM:Kikoš Davor (golman), Samardžija Lazar, Radak Predrag, Radisavljević Lazar /kap./, Sinđelić Uroš, Stojković Stefan, Jovanov Marko, Đorđević Andrija, Bogdanov Nenad, Draškić Marko, Radukić Nikola. Trener: Varađan Nenad.

LETEĆI HOLANĐANIN:Tepavčević Miloš (golman/kap.), Radanović Lazar, Radović Danilo, Petrović Nemanja, Avdalović Vukašin, Dakić Marjan, Koprivica Slobodan,  Eraković Mitar, Mizdrak Ognjen, Šmit Andrej. Trener: Igor Miricki.

Preostalo je da se odigraju još tri kola do kraja ove takmičarske sezone, ali se gotovo izvesno da će se omladinci Holanđana ukrstiti sa ili Ekonomcem iz Kragujevca ili Metalac Koloradom iz Gornjeg Milanovca.