Dug vraćen sa kamatom Novom Sadu

Klub malog fudbala Leteći Holanđanin je dočekao na premijeri prolećnog dela sezone dužnika iz prvog dela kada je ekipa Novog Sada pobedila vrbašane sa 5:4 u Novom Sadu, i ostvario ubedljivu pobedu.

Uoči početka utakmice komesar za takmičenje FSV Sead Čočić je uručio kapitenu omladinske selekcije Letećeg Holanđanina pehar zbog osvajanja drugog mesta u Omladinskoj futsal ligi Vojvodine za sezonu 2018/2019.

Kapiten omladinaca Tepavčević prima pehar FS Vojvodine od komesara Seada Čočića

Pred oko 250 ljubitelja futsala u vrbaškom hramu sporta – velikoj dvorani CFK „Drago Jovović“ viđena je zanimljiva i dinamična futsal utakmica. Trener domaćih Igor Miricki nije imao na raspolaganju ceo igrački potencijal jer je bilo nekoliko igrača na poštedi usled povreda… Ipak futsaleri Letećeg Holanđanina su krenuli od samo početka utakmice žestoko i za svega četiri minuta postigli isto toliko golova a strelci su bili – povratnik Živkucin Marko, veteran Zečević Željko, i raspoloženi Peković Nemanja. Kada je u 12. minutu utakmice na velikom semaforu pisalo Leteći Holanđanin 5, a Novi Sad 0 svi su u hali pomislili da je utakmica rešena. Međutim, iskusni igrači Novog Sada pre svega Goran Šćepanović – Šćepo i Kočović Stefan su mislili drugačije i postigli dva gola za već pristojinih 5:2 što je bio i rezultat prvog dela utakmice.

Nastavak donosi još jedan gol novosađana a strelac je iskusni pivot Đurić Branimir – Komšo za 5:3! Tada se već upalio alarm u redovima domaćih. Strateg domaćih Igor Miricki smiruje igrače i nakon tajm auta, vrbašani se vraćaju na pobednički kolosek. Prvo Perović Peđa povisuje rezultat, da bi u jednom minutu Holanđani postigli dva gola prvo ubojiti strelac Arvaji Dražen a zatim i Peković Nemanja da bi tačku na i postavio prvencem u redovima Holanđana Sušić Darko za konačnih 9:3!

Leteći Holanđanin – Novi Sad   9:3 (5:2)

Vrbas. 15. februar 2019. godine, 20.00h. Velika dvorana CFK „Drago Jovović“, gledalaca oko 250. Sudijska trojka: Jocović Miloš (Novi Sad), Radić Stefan (Novi Sad), i Vujić Predrag (Kula). Akumulativni prekršaji: Leteći Holanđanin 10 (5+5), Novi Sad 7 (2+5). Žuti kartoni: Damir Maćiženski u 25. minutu za Letećeg Holanđanina, a Šćepanović Goran u 7.min, i Kočović Stefan u 26.minutu za Novi Sad. Strelci: Živkucin Marko u 5.min, Zečević Željko u 6.min, Peković Nemanja u 7,8,12, i 30.minutu, Perović Predrag u 28.min, Arvaji Dražen u 30.min, i Sušić Darko u 39.minutu za Letećeg Holanđanina, a za Novi Sad su bili Šćepanović Goran u 15.min, Kočović Stefan u 18.min, i Đurić Branimir u 22.minutu.

LETEĆI HOLANĐANIN: Marinković Martin (golman-Kap.), Živkucin Marko, Perović Predrag, Jakšić Filip, Arvaji Dražen, Zečević Željko, Selak Stefan, Mićunović Igor, Susšić Darko, Maćiženski Damir, Mušikić Labud, Peković Nemanja, Tepavčević Miloš (golman). Trener: Igor Miricki.

NOVI SAD: Vlajić Vuk (golman), Tomanović Milovan, Đurić Branimir, Kočović Stefan /Kap./, Mičeta Nemanja, Kostić Aleksandar, Pudar Dejan, Stupar Siniša, Katana Marinko i Šćepanović Goran. Trener: Aleksandar Belović.