Desetka u Kuli

Posle premijernog poraza u Subotici i tesne pobede u drugom kolu nad Bajmokom, Leteći Holanđani su prosto deklasirali Hajduk u Kuli.

Tek je šef struke Bojan Antonić u trećem kolu imao praktično kompletan seniorski tim, odmah se duga klupa osetila na vrućem terenu u Kuli.

Nije toliko Hajduk bio loš nego su narandžasti igrali kako je zamislio trener Antonić, pa je rezultat na kraju utakmice bio 10:1!

KMF HAJDUK – KMF LETEĆI HOLANĐANIN  1:10 (0:3)

          U prvom delu utakmice nije bilo toliko šansi i golova kao u nastavku meča, međutim talentovani Slobodan Boban Koprivica je još jednom pokazao raskošan talenat i već u prvom minutu načeo mrežu Hajduka. Na drugi gol se čekalo pet minuta a egzekutor je bio Stefan Marojević 2:0! Boban Koprivica je postigao svoj drugi gol i rezultatom 3:0, se otišlo u svlačionice na odmor.

U nastavku rapsodija narandžastih, sigurna i pre svega efikasna igra mladog tima vrbašana donosi ubedljivu pobedu na uvek neugodnom terenu OŠ „Atila Jožef“ u Kuli.

Povratnik u seniorski tim  Namanja Šćepanović je krunisao golom u 25. minutu a da bi stariji Šmit u iostom minutu već nagovestio katasteofu domaćina jer je tada pisalo 5:0! Potom se upisuje u strelce i omladinski reprezentativac Srbije Mitar Eraković, minut je 28. utakmice. Isti igrač postiže i drugi gol za vođstvo od 7:0! Minut kasnije Hajduk postiže počasni gol preko iskusnog Šinke za 7:1.Do kraja meča strelic za Holanđane su bili Boban Koprivica, Martin Šmit, i kapiten Željko Ačanski za konačnih 10:1! Svi igrači Letećih Holanđana su ulazili u igru i dali doprinos ubedljivoj pobedi.

 

HAJDUK Kula: Bjekić Petar, Isakov Nemanja, Šinka Dejan, Jovanović Ilija, Kiš Robert, Opalić Veljko, Senčuk Ivan, Bogovački Srđan, Živko Luka, Savić Marko, Petković Filip, Olujić Miloš i Marić Marko. Trener: Vujica Šijački.

LETEĆI HOLANĐANIN: Danilović Jovan, Šmit Martin, Jakšić Filip, Lazetić Radoslav, Koprivica Slobodan, Šmit Andrej, Radović Danilo, Šćepanović Nemanja, Avdalović Vukašin, Marojević Stefan, Ačanski Željko /Kap/, Dragnić Luka, Vukanović Miljan i Eraković Mitar. Trener: Bojan Antonić.