Omladinska futsal liga FSV: Holanđani deklasirali SAS

Iako je najavljen kao derbi utakmica na terenu je postojao samo jedan tim i to domaći – Leteći Holanđanin.

Protekle sezone u premijeri ovog takmičenja zrenjaninski SAS je bio prvi a na finalnom turniru u Gornjem Milanovcu je u meču za treće mesto upravo pobedio vrbaški tim.

Sada su se okolnosti znatno promenile u korist tima Igora Mirickog. Kadetski sastav koji igra futsal ligu FS Srbije u Sportskom centru u Staroj Pazovi je pravi biser ne samo vrbaškog već i vojvođanskog i srpskog futsala…

Šef struke vrbašana Miricki je izveo kombinovani sastav Letećeg Holanđanina, okosnicu su činili igrači omladinske futsal selekcije a njih 6-7 su kadeti koji su pokazali raskošan talenat…

 Leteći Holanđanin U18 –  SAS U18    7:1 (3:1)

Krenuli su futsaleri domaćih u sastavu – Tepavčević na golu, a u polju visoki Radanović Lazar, hitronogi Radović Danilo, stameni Petrović Nemanja i virtuoz u patikama Avdalović Vukašin. Sa druge strane osim reprezentativca Mandić Aleksandra i opasnog Niševića ostali igrači se nisu pokazali u dobrom svetlu. Mora se istaći jos kod zrenjaninaca Grmuša Jovan koji je postigao evro gol jedini za svoj tim.

A kod vrbašana su se upisali u strelce talentovani kadet Luka Lepojević u 6. minutu, zatim dvostruki strelac tek oporavljeni Avdalović Vukašin u 13. i 22. minutu, Šmit Andrej u 16. minutu. Da bi u nastavku trener poslao na parket i kompletnu postavu kadetske selekcije holanđana. I rezultat je vidljiv i na semaforu a strelci su još bili Petrović u 29.minutu, Mizdrak Ognjen u 35. minutu utakmice i u poslednjem minutu meča stameni Pravilović Aleksa je postavio konačan rezultat silovitim udarcem iskosa za ubedljivih 7:1!

kmf SAS Zrenjanin U18

Vrbas, velika dvorana CFK Drago Jovović. Gledalaca oko 150. Sudijski par: Nađ Dejan (Ruski Krstur) i Vujić Predrag (Kula). Akumulacija prekršaja: L. Holanđanin 3 (1+2), SAS 4 (3+1), žutih i crvenih kartona nije bilo.

Strelci: Lepojević u 6.min, Avdalović u 13. i 22.min, Šmit u 16.min, Petrović u 29.min, Mizdrak u 35.min, i Pravilović u 39.min svi za Letećeg Holanđanina, a Grmuša u 17.min za SAS.

Leteći Holanđanin: Tepavčević Miloš, Radanović Lazar, Radović Danilo, Petrović Nemanja, Avdalović Vukašin, Dakić Marijan, Pravilović Aleksa, Koprivica Slobodan, Lepojević Luka, Eraković Mitar, Mizdrak Ognjen, Šmit Andrej, Danilović Jovan, Marković Miljan. Trener: Igor Miricki.

SAS: Maran Uroš, Ungur Nikola, Grmuša Jovan, Mandić Aleksandar, Milošević Luka, Dimitrov Luka, Miloš Marko, Nišević Dušan, Jeslisavac Petar, Dalja Kristijan, Grahovac David, Višekruna Miloš. Trener: Ivan Mandić.