Kako protiv svojih?

Vrbašani će biti i domaćini i gosti sutra uveče u Odžacima

 

Tri centra futsala su u Vojvodini, bez dileme, Novi Sad, Zrenjanin i Vrbas… Rasadnik futsal igrača je i Vrbas. Klub malog fudbala Leteći Holanđanin je  više od dve decenije postojanja iznedrio desetine i desetine futsal igrača…

Bodonji Boris

Trenutno igra u ostalim klubovima toliko igrača koji su ponikli u Holanđanima da si se oformio stabilna drugoligaška ekipa.

Arvaji Dražen

U sportskoj dvorani, u Odžacima, će na teren istrčati Marko Živkucin, Boris Bodonji, Arvaji Dražen i Samardžić Davor dok će pored klupe biti šef struke Novaković Marko – Montela.

Novaković Marko

Trener vrbašana Igor Miricki će suprostaviti trenutno najjači igrački sastav ali je domaćin favorit na svom parketu.

Radi ilustracije koliko bivših igrača Holanđana iz Vrbasa, nastupa trenutno u drugim ekipama izdvojićemo najznačanija imena i klubova: kmf Pčinja – Marko Novaković  Montela, Marko Živkucin, Boris Bodonji, Dražen Arvaji i Davor Samardžić; kmf Mićko Trend – Miloš Pokrajac i Miloš Đukić, Novi Sad – Mihajlo Raičević, i Leteći Bajmoćani – Vladimir Čvoro.

Živkucin Marko

Da li će vrbašani odoleti protiv dojučerašnjih saigrača pokazaće se sutra uveče…

Samardžić Davor

Utakmica Pčinja – Leteći Holanđanin počinje sutra, 05. oktobra tekuće godine u 20.30 a pravdu će deliti Grbatinić Stevan, Dudok Ljudovit i Vujić Predrag.