„Leteći“ osvajači Kupa Vojvodine

KMF „Leteći Holanđanin“ u finalu Kupa Vojvodine savladao domaćina Kupa, ekipu KMF „Viking“, rezultatom 4:2 (1:1)

Subota, 11.02.2017. sportski centar u Rumi, gledalaca 300.

Ekipa KMF „Leteći Holanđanin“ nije dozvolila iznenađenje u finalu Kupa Vojvodine i, dosta dobrom igrom uz dosta propuštenih šansi, savladala je ekipu domaćina KMF „Viking“ iz Rume, rezultatom 4:2 (1:1) i najavila borbu za opstanak u 1. Futsal ligi Srbije od narednog vikenda. Prvenstvo Srbije u futsalu nastavlja se sledećeg vikenda, utakmicama 12. kola 1. Futsal lige Srbije.

Ekipa „Letećih“ je dobro otvorila meč i u uvodnim momentima promašila par izglednih prilika i, kako to u futsalu obično biva, sledi kazna – domaćin na zadovoljstvo mnogobrojne publike i ljubitelja ove igre, šokira vrbašane i dolazi u vođstvo u 8 min. meča. Posle toga, „leteći“ nastavljaju dominaciju, ali ne koriste šanse, sve do poslednjih minuta prvog poluvremena kad sudija Jocić oprvdano dosuđuje penal za goste posle obaranja Arvaji Dražena u šestercu. Arvaji uzima loptu i realizuje kazneni udarac za 1:1, to je ujedno i bio konačan rezultat 1. poluvremena. U drugom poluvremenu, već viđen scenario iz prvog, „Leteći“ nastavljaju sa dobrom igom i šansama, koje ovog puta nešto bolje koriste, 28. min. Pokrajac koristi priliku za 1:2, Bodonji takođe koristi izglednu šansu u 32. min. za 1:3, posle ovog pogotka bilo je manje, više jasno da je sve gotovo, međutim, ekipa domaćina nije razmišljala tako i koristi ukazanu šansu za 2:3, 5 min. pre kraja i dovodi meč u rezultatsku neizvesnost, sve do 38. min. kada Novaković, lepim golom, stavlja tačku na ovo finale Kupa Vojvodine i veliki uspeh ekipe „Leteći Holanđanin“.

« од 2 »

Ekipa KMF“ Leteći Holanđanin“ naredne subote, 18.02.2017. godine, u svom CFK „Drago Jovović“, u grčevitoj borbi za opstanak, dočekuje branioca titule, ekipu KMF „Ekonomac“ iz Kragujevca. Meč je zakazan za 19h, ulaz je besplatan.